Over 7th Scent products.

Onze naam 7th Scent heeft voor ons een speciale betekenis nl; deze is ontstaan uit passie voor het speurwerk met onze honden, een combinatie van de naam van 1 van onze eigen truffel speurhonden ( Seven), en Scent staat voor geur . Het is een makkelijk te herkennen naam waar ook diverse andere producten onder vallen nl; onze truffelproducten, actieve vakanties, truffeltours, diverse workshops en opleidingen met hond.

Wij zijn Martin en Tamara uit Nederland waar we een aantal jaar actief bezig zijn geweest met onze passie voor het trainen en werken met onze speurhonden op het gebied van verdovende middelen, explosieven, vuurwerk, geld, enz. wat we met enorm veel plezier hebben beleefd, tot het tijd werd voor een nieuwe uitdaging, namelijk: Truffel honden opleiden in Italië en actieve vakanties organiseren voor liefhebbers van deze mooie regio van Italië. Dit idee is ontstaan tijdens onze trips naar het mooie Toscane waar we allebei verliefd zijn geworden op de prachtige natuur, de mentaliteit van de lokale mensen, natuurlijk het overheerlijke eten, de fantastische wijnen, olijven, en het allerbelangrijkste natuurlijk DE TRUFFELS.

Inmiddels zijn wij heel blij dat het plan tot werkelijkheid is gekomen om samen met onze 5 honden te kunnen vertrekken naar Italië waar wij op een heerlijke locatie midden in de bossen verblijven na een jaar voorbereiding vanuit Nederland, en wij van hieruit actieve vakanties, workshops en opleidingen aan kunnen bieden in Toscane midden in HET Truffel gebied van deze regio.

Neem gerust een kijkje naar ons diverse aanbod, de keuze kan op ieder zijn voorkeur worden aangevraagd, alles is te combineren. Veel plezier bij het bekijken van onze site, hopelijk tot ziens in het mooie Toscane.

kijk ook eens op onze website www.7thscent.com